Kanomøte

Kanomøte

Mandag hadde troppen kanomøte. Her fikk alle prøve seg på å sitte både foran og bak og padle/styre - med mer eller mindre hell :) De tøffeste avsluttet kvelden med et bad.


Patrulje Ekorn forbereder seg til 17. mai

Patrulje Ekorn forbereder seg til 17. mai

Publisert: 16.05.12

Nå er også patrulje Ekorn forberedt til 17. mai! Hvis man i tillegg møter opp på 17. mai blir det flaggmerke på speiderne her.


Patrulje Bever forbereder seg til 17. mai

Patrulje Bever forbereder seg til 17. mai

Publisert: 16.05.12

I likhet med speiderne i patrulje Ekorn har også disse jobbet i forkant av 17. mai. Sammen med øving på flaggstikk, flaggheising, flaggsang, annen teori og fremmøte på Flaggfjellet medfører dette fordypningsmerke flagg.

God 17. mai til alle speidere og foreldre!


Kanotur til Dalsland

Kanotur til Dalsland

Publisert: 19.05.12

Snart er det tid for den tradisjonsrike pinseturen med kanopadling. Denne gangen går turen til Dalsland, nærmere bestemt vannet Svärdlång.  Denne turen er for mange årets høydepunkt, så her er det bare å møte opp! I tillegg til kanopadling blir det i år også dressin.

For mer informasjon kan du laste ned invitasjonen her , eller se tidligere utsendt mail. Vi håper at så mange som mulig kan tenke seg å bli med! Husk påmeldingsfrist på møtet mandag, eller evt. senest 22. mai.


Naturkunnskapsmøte 21.5

Naturkunnskapsmøte 21.5

Publisert: 19.05.12

På speidermøtet mandag 21. mai reiste troppen til Fetsund for å lære om naturkunnskap. Der var vi både i naturreservatet for å se og høre fuglene, og på natursenteret med tema "store rovdyr". Les mer for å se hvilke fugler vi hørte!


Kanotur

Kanotur

Publisert: 28.05.12

Med strålende vær, kjekke folk, dressin, bading og kanopadling ble kanoturen virkelig til vårens vakreste eventyr. Det var en flott gjeng som var med på tur, og når man sper på med leirbål, is og brus, skogsgolf og grilling må det bare bli bra!

Takk til alle dere som var med på å gjøre turen til en flott tur!