Grasrotandelen

Grasrotandelen

Vi i 1. Lørenskog 3 ønsker å takke alle som har bidratt med å støtte oss gjennom grasrotandelen. Vil du også gi din støtte til EN LØRENSKOG TRE SPEIDERGRUPPE?

Alle som har spillekort hos Norsk Tipping kan tildele 5 % av det de spiller for til en organisasjon – uten at det koster spillerne noe ekstra.
I Lørenskog er det bare 38 % av de med spillekort som har valgt å støtte en organisasjon – dessuten man kan bo hvor som helst i landet. Har du lyst til å være med og spille kan du laste ned og printe ut dokumentet her , eller gi det til bestemor & bestefar, tanter & onkler, venner og kjente. Neste gang de skal spille, kan de bare få strekkoden scannet inn – og vi noen flere kroner til arbeidet vårt.

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i EN LØRENSKOG TRE SPEIDERGRUPPE!
 Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.
 Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:
 Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
 SMS: GRASROTANDELEN 893747052 til 2020 (tjenesten er gratis).
 Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
 Norsk Tipping Mobilspill.
 Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.
 Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!