Lyst til å bli speider hos oss?

Lyst til å bli speider hos oss?

De beste turene!  De kuleste aktivitetene!

Humor og venner!  Opplevelser for livet!

Vi tar inn nye speidere (fra og med 3. klasse) ved skolestart høsten 2020.  Oppstart vil være mandag 31. august for nye speidere.


Begrenset antall plasser, så ønsker du å bli med er det viktig  at du tar kontakt med oss via vårt kontaktskjema  før 31.8 (førstemann til mølla-prinsippet). Vi håper selvfølgelig å finne plass til alle som ønsker, men enkelte år er pågangen stor.

Mange gode grunner til å være speider

Grunnene til å drive med speiding er mange: Ha det gøy, være ute i naturen, være  sammen med gode venner, utfordre seg selv, lære og  oppleve noe nytt og spennende, reise på leir og mye mer. Et viktig prinsipp for speidergrupper er at speideren er åpen for alle, så du trenger ikke å ha spesielle ferdigheter, evner, tro, overbevisninger eller interesser for å bli med. Alt du trenger, lærer du fort av andre speidere. Dessuten er det aldri for seint å begynne i speideren. Speiderprogrammet er tilpasset forskjellige aldersgrupper, slik at det er mulig å begynne som speider i hvilken som helst alder.  Vi tar inn nye speidere på høsten (august/september).

De forskjellige aldersprogrammene er som følger:

  • 3. - 4. klasse: Flokken som du kan lese mer om her    
  • 5. - 10. klasse: Troppen som du kan lese mer om her    

Mer info om hva speider er finner du på Norges speiderforbund sine nettsider her